Zielona resturacja, czyli jak sprawić, aby Twój biznes był bardziej proekologiczny
Pragniemy wspierać klientów w odnoszeniu sukcesów. Projekt Zrównoważona Restauracja skierowany jest do klientów HoReCa, którzy pragną prowadzić firmę wywierając przy tym pozytywny wpływ na społeczeństwo jak i środowisko.

Dlaczego zrównoważona restauracja?
Dlaczego zrównoważona restauracja?
Jak sprawić aby Twój biznes był bardziej proekologiczny?
1. WPROWADŹ ZRÓWNOWAŻONE MENU
2. ZAPOBIEGAJ MARNOWANIU SIĘ ŻYWNOŚCI
3. Segregacja odpadów
4. ZREZYGNUJ Z PLASTIKU
5. oszczędzaj wodę
6. oSZCZEDZAJ ENERGIĘ
7. bezpieczeństwo żywności
8. PRODUKTY Z CERTYFIKATAMI
Kilka słów o Politykach Zrównoważonego Rozwoju jakimi kieruje się MAKRO w kontekście produktów:
