Przekąski zbożowe

Kanapki z pieczywem chrupkim

Krakersy i bake rolls

Przekąski zbożowe są częstym przysmakiem dzieci i młodych ludzi. Spożywane w wolnej chwili pomiędzy posiłkami mogą dostarczać porcję energii i zmniejszać uczucie głodu. Popularne krakersy, paluszki, precelki lub bake rolls są rodzajem suchego pieczywa, przez co z reguły nie zawierają substancji konserwujących, mają natomiast w składzie mąkę pszenną oraz naturalne dodatki smakowe, dzięki czemu są źródłem błonnika, białka oraz niektórych minerałów.

Popularne paluszki grissini

Grissini to odmiana włoskiego pieczywa, mająca postać długich i dość wąskich paluszków. Wyrabiane z ciasta drożdżowego i krótko pieczone w wysokiej temperaturze zachowują unikalny smak oraz wyjątkową chrupkość. Grissini doskonale smakują solo jako szybka przekąska lub dodatek do przecieranych zup. Świetnie się także komponują z wyrazistymi serami, oliwkami oraz włoską wędliną suszoną.
MARKI WŁASNE
ODKRYJ NASZE MARKI WŁASNE
Dowiedz się, jak nasze marki własne mogą ułatwić Ci pracę
Odkryj marki MAKRO