Meble i wyposażenie do Twojej restauracji

Twoja kuchnia przyniesie korzyści Twojej restauracji tylko wtedy, gdy będzie wyposażona w odpowiednie meble i urządzenia. Możliwości wydają się nieograniczone. W MAKRO chcemy zaproponować przegląd rodzajów mebli i wyposażenia, które odpowiadają na potrzeby różnych kuchni restauracyjnych.
Czego dowiesz się z tego artykułu?
Dokonaj właściwego wyboru
1. Wybierz odpowiednie meble i urządzenia
Przechowywanie
2. Meble i urządzenia do przechowywania
Przygotowanie jedzenia
3. Meble i przybory ułatwiające przygotowanie jedzenia
Przedmioty używane do przygotowywania potraw z Twojego menu to ważny, jeśli nie najważniejszy, element wnętrza kuchni. Pokażemy Ci wszystko, czego możesz potrzebować w tym zakresie – od przygotowywania składników po gotowanie właściwego dania.
Czyszczenie kuchni
4. Meble i przybory umożliwiające czyszczenie kuchni
Wyposażenie strefy jadalnej
5. Meble i przybory potrzebne do wyposażenia strefy jadalnej
Sprzęt elektroniczny
6. Sprzęt elektroniczny zwiększający efektywność Twojej restauracji
Podsumowanie
7. Podsumowanie – meble i urządzenia do restauracji
Najczęściej zadawane pytania
8. FAQ – Meble i urządzenia do restauracji
Aby utrzymać większy porządek w restauracji, warto mieć dodatkowe pomieszczenie na żywność i sprzęt. W przypadku żywności wymagającej chłodzenia potrzebujesz chłodni lub dodatkowej lodówki. Zarówno dodatkowe szafki, jak i dodatkowe pomieszczenia muszą mieć wystarczająco dużo miejsca.
Elektroniczna kasa fiskalna może znacznie ułatwić codzienną pracę, ponieważ wszystkie transakcje są rejestrowane. Dzięki temu zawsze masz pełny przegląd zamówień i możesz odpowiednio dostosować kolejne zakupy.
Potrzebne będą: zlewozmywak, zmywarka, ścierki do czyszczenia, środki chemiczne i dezynfekujące, kosze na śmieci, mopy i wiadra, gąbki, miotły oraz tabliczki informujące o świeżo umytej podłodze.