Pasztet z warzyw w cieście francuskim z guacamole

DANIE WEGETARIAŃSKIE

Czas60 min
Poziom trudnościŚrednie
Ilość porcji1

Będziesz potrzebował

IlośćSkładnik
0,10kg
Pasztet z warzyw
0,10kg
Ciasto francuskie
0,04kg
Dip Guacamole
0,01kg
Kiełki mix
0,05kg
Pomidorki koktailowe
sól
pieprz

CZas na gotowanie

Krok 1
Na rozwałkowane ciasto francuskie wykładamy pasztet z bakłażana i zawijamy. 
Krok 2
Zawinięte ciasto pieczemy w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180 C. przez około 20 min. 
Krok 3
Na patelnię z rozgrzanym olejem wrzucamy pomidorki koktajlowe i smażymy przez około 2 min.
Krok 4
Na patelnię z rozgrzanym olejem wrzucamy pomidorki koktajlowe i smażymy przez około 2 min.
Krok 5
Gotowy pasztet kroimy na pół i podajemy z pomidorkami koktajlowymi i dipem guacamole.