Pasztet z warzyw w cieście francuskim z guacamole
DANIE WEGETARIAŃSKIE

Będziesz potrzebował
IlośćSkładnik
0,10kg
Pasztet z warzyw0,10kg
Ciasto francuskie0,04kg
Dip Guacamole0,01kg
Kiełki mix0,05kg
Pomidorki koktailowesól
pieprz
CZas na gotowanie
Krok 1
Na rozwałkowane ciasto francuskie wykładamy pasztet z bakłażana i zawijamy.
Krok 2
Zawinięte ciasto pieczemy w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180 C. przez około 20 min.
Krok 3
Na patelnię z rozgrzanym olejem wrzucamy pomidorki koktajlowe i smażymy przez około 2 min.
Krok 4
Na patelnię z rozgrzanym olejem wrzucamy pomidorki koktajlowe i smażymy przez około 2 min.
Krok 5
Gotowy pasztet kroimy na pół i podajemy z pomidorkami koktajlowymi i dipem guacamole.