To miejsce, w którym będziemy publikować konkretne wskazówki jak i niezbędne i aktualne informacje dot. wymogów higienicznych, dbałości o zdrowie klientów i pracowników czy funkcjonowania Waszych biznesów w różnych warunkach rynkowych.
Porady ekspertów
Artykuły specjalistów z dziedziny HORECA
Bądź profesjonalny w komunikacji na Facebooku
Prowadzenie profilu restauracji w mediach społecznościowych ma sens, jeśli robicie to na 100%. Zacznijcie od prawidłowo przygotowanego posta na Facebooku, który będzie angażował, przyciągał uwagę oraz budował zasięgi, a przez to SPRZEDAWAŁ Waszą usługę dostawy!
Sektor jedzenia w dostawie cały czas przybierał na sile, ale to właśnie pandemia spowodowała dynamiczny rozwój tego kanału sprzedaży. Zmienił się cały rynek gastronomiczny.
Jak stworzyć posta na Facebooka, który zwiększy sprzedaż?
Nie ulega wątpliwości, że media społecznościowe mają olbrzymią moc, ponieważ pomagają docierać na bieżąco do naszych odbiorców z najważniejszymi informacjami. Niejednokrotnie jednak zauważamy brak strategii i konsekwencji w promowaniu lokali oraz oferty dowozowej restauracji na Facebooku czy Instagramie.
Czym właściwie jest inflacja? Inflacja to proces zmiany, a konkretniej mówiąc, wzrostu cen w danej gospodarce. Oznacza to, że mając określoną ilość pieniędzy możemy za nie kupić mniej dóbr.
Jak poradzić sobie z brakiem pracowników w gastronomii?
Po trudnych miesiącach nareszcie jest lepiej – obroty rosną, ludzie chętnie przychodzą do restauracji i spędzają czas przy dobrym winie i pysznym jedzeniu. Czy można więc powiedzieć, że po trudnych miesiącach lockdownu przyszedł czas dobrobytu?
System do zarządzania miejscem w lokalu i składania zamówień przez Twoich klientów.
Advisory Team
Zespół ekspertów do spraw rozwoju biznesu Klienta HoReCa
Doradztwo Szefów Akademii Inspiracji MAKRO
Współpraca z ekspertami w formie indywidualnych konsultacji i warsztatów
Rezerwacja stolików
Narzędzie jest proste w obsłudze i to Wy decydujecie kiedy i w jakich godzinach ma działać.
Menukit
Przygotowaliśmy dla Was materiał pokazujący w jaki sposób zoptymalizować przygotowanie potraw w Waszych lokalach, ograniczyć koszty i to wszystko zupełnie bezpłatnie używając naszego narzędzia MenuKit.
Sprzęt za obroty
Kupiłeś nowy sprzęt lub dopiero planujesz wyposażyć swoją gastronomię? Pomożemy sfinansować Twoją inwestycję!